Recordbedrag voor PSV Jeugdopleiding dankzij fans

Recordbedrag voor PSV Jeugdopleiding dankzij fans
2 min

De jeugdopleiding van PSV is door de supporters via de VriendenLoterij flink ondersteund. Dankzij meespelende supporters ontvangt PSV een cheque ter waarde van € 470.509,- Opnieuw een recordbedrag.

Recordbedrag
De supporters hebben hiermee het record van afgelopen jaar verbroken. De club ontvangt ruim 71.000 euro meer dan vorig jaar. Via de VriendenLoterij hebben deelnemers de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie (goed doel, club of vereniging) mee te spelen. De helft van de lotprijs gaat hier direct naartoe. Vaak kiezen deelnemers ervoor om de jeugdopleiding van hun favoriete eredivisieclub een financieel steuntje in de rug te geven.

PSV Jeugdopleiding bloeit  
Met onder meer Jeroen Zoet, Jorrit Hendrix en Steven Bergwijn bestaat de selectie van PSV dit seizoen uit elf spelers die (een gedeelte van) hun opleiding bij PSV genoten. “Zij en alle andere talenten binnen onze jeugdopleiding profiteren van de mogelijkheden die meespelende supporters en de VriendenLoterij hen aanreikt”, zegt Hoofd Jeugdopleiding Ernest Faber. “Door de inleg van de deelnemers die PSV steunen, krijgen de talenten van PSV niet alleen een professionele voetbalopleiding, maar ook een goede studiebegeleiding. Via deze weg wil ik namens PSV dan ook alle supporters die voor de club meespelen enorm bedanken.”

Meespelen
Wil jij de PSV Jeugdopleiding ook steunen en deelnemen aan de VriendenLoterij? Klik dan hier, kies PSV als favoriete club en schrijf je in.