PUMA en PSV presenteren PSV Away Kit 2021-2022

PUMA en PSV presenteren PSV Away Kit 2021-2022
2 min

PSV speelt komend seizoen in een paars/groen uittenue. PUMA en PSV onthulden de PSV Away Kit 2021-2022 deze ochtend. Het tenue, dat geïnspireerd is op een design uit de jaren 90 van de vorige eeuw, wordt komend seizoen tijdens uitwedstrijden gedragen door de spelers van PSV 1, Jong PSV, de jeugdelftallen, de speelsters van PSV Vrouwen, Jong PSV Vrouwen en door de esporters van PSV.

Retro accenten, eigentijds design
Het tenue dat PSV komend seizoen in wedstrijden buiten Eindhoven gaat dragen is geïnspireerd op het uitshirt waarin de club in het seizoen 1995-1996 en 1996-1997 speelde. De overwegend zwarte en paarse accenten van toen zijn anno 2021 aangevuld met mintgroen. In de binnenzijde van de kraag is dit jaar gekozen de PSV Foundation een plaats te geven als gepast eerbetoon aan het werk dat zij in de Brainportregio uitvoeren. Het shirt, waarin ook dit jaar de Eindhovense Vibes verwerkt zijn, heeft uiteraard een eigentijds design.

Back to the nineties
Met de knipoog naar de jaren 90 spelen PUMA en PSV in op een wereldwijd omarmde modetrend, waarin designs uit de nineties grote populariteit genieten. Bij de onthulling, eerder vandaag, is een hoofdrol weggelegd voor Cody Gakpo, Philipp Max en Olivier Bescagli. De PSV'ers, allen geboren in de jaren negentig, gaan na het aantrekken van het shirt letterlijk back to the nineties en voetballen daar met verschillende PSV-spelers uit die periode, zoals Ronaldo, Luc Nilis en Phillip Cocu.  

Unieke nineties prijzen bij aanschaf shirt
Het volledige tenue is vanaf 18 juni verkrijgbaar in de geheel vernieuwde PSV FANstore, PSV Eindhoven City Store, online via het eveneens vernieuwde PSVFANstore.nl en PUMA.com. Iedereen die een shirt aanschaft maakt kans op unieke nineties prijzen, zoals een arcadekast. Duizend gulden FANstore-tegoed (€ 453,-), Duizend gulden PUMA-tegoed of PUMA-Gear. Het PSV Away Kit is verkrijgbaar in een replica- en spelersversie.

Klik hier om het shirt van dichterbij te zien