PUMA en PSV onthullen thuistenue 2021-2022

PUMA en PSV onthullen thuistenue 2021-2022
2 min

PSV speelt dit seizoen in een overwegend rood thuisshirt. PUMA en PSV onthulden de PSV Home Kit 2021-2022 deze ochtend. Het shirt bevat vier smalle witte banen, een wit sponsorvlak en is verder nagenoeg volledig rood. Het bijbehorende short is traditioneel zwart en de kousen zijn overwegend wit met enkele rode accenten.

Kenmerken uit historie 
Het tenue dat PSV komend seizoen tijdens wedstrijden in het Philips Stadion draagt heeft alle kenmerken van een traditioneel PSV-tenue: een PSV-rood shirt met witte banen en een zwart short. Het shirt is ten opzichte van de afgelopen jaren voorzien van een vernieuwende uitstraling. De ontwerpers van PUMA hebben daarmee een fris, eigentijds tenue ontworpen dat past binnen de voorwaarden die PSV in de statuten heeft vastgelegd.

Symboliek van Eindhoven
Net als bij het uitshirt zijn de vibes van Eindhoven met het nieuwe thuisshirt verweven. Een bewuste keuze van de makers en PSV, die dit seizoen willen stilstaan bij de metamorfose die de stad in een eeuw tijd heeft gemaakt. In de bijbehorende commercial staan bepalende personen uit de historie van Eindhoven en PSV centraal: Frits Philips, Harry van Raaij en Willy van der Kuijlen. PSVā€™ers Jordan Teze, Cody Gakpo en Olivier Boscagli hebben de eer het shirt in de video te presenteren.

Persoonlijke fanvideo  
Voor veel supporters is de onthulling extra bijzonder. Zij zien namelijk een gepersonaliseerde video met op het shirt hun naam en favoriete rugnummer. Het volledige tenue is vanaf 8 juli verkrijgbaar in de geheel vernieuwde PSV FANstore, PSV Eindhoven City Store, online via het eveneens vernieuwde PSVFANstore.nl en PUMA.com.

Klik hier om het shirt te kopen