PSV/FC Eindhoven vanaf 1 juli PSV Vrouwen

Artikel
PSV/FC Eindhoven vanaf 1 juli PSV Vrouwen

Het vrouwenteam PSV/FC Eindhoven wordt per 1 juli zoals reeds aangekondigd volledig geïntegreerd binnen PSV. Dit betekent dat het vrouwenteam verder gaat onder de naam PSV Vrouwen. De aparte communicatiekanalen van PSV/FC Eindhoven komen daarmee te vervallen.

Eredivisie Vrouwen
Het vrouwenteam start deze week onder de naam PSV Vrouwen aan de voorbereiding op het aankomende seizoen. Een seizoen waarin het team onder leiding van hoofdcoach Nebojsa Vuckovic met zes Nederlandse clubs uitkomt in de opgerichte Eredivisie Vrouwen. Door de integratie binnen PSV zullen er enkele zaken waaronder de communicatie over het vrouwenteam veranderen.

Nieuws voortaan via psv.nl/vrouwen
De omzetting naar PSV Vrouwen heeft tot gevolg dat alle communicatie rondom het vrouwenteam voortaan via de officiële mediakanalen van PSV verloopt. Het vrouwenteam is niet langer afzonderlijk actief op Twitter en Facebook. De eigen website van PSV/FC Eindhoven komt eveneens te vervallen. Er is een aparte omgeving op de website van PSV voor de PSV Vrouwen ingericht waarop alle communicatie rondom het team verschijnt. De website vind je hier of via de link www.psv.nl/vrouwen. Voor al het nieuws over de PSV Vrouwen volg je vanaf nu de kanalen van PSV op Twitter, Facebook en Instagram of bezoek je de website.

PSV-vrouwentenues
De vrouwen spelen daarnaast hun wedstrijden in de nieuwe PSV-wedstrijdtenues waardoor het team nog meer een eenheid vormt met onze club. De thuis- en uitshirts zijn uitgebracht in speciale damesmodellen en zijn tevens verkrijgbaar in de PSV FANstore