PSV’er van het eerste uur stopt

Artikel
PSV’er van het eerste uur stopt

Mauri van de Wetering neemt afscheid bij PSV Vrouwen. De PSV’er die sinds de oprichting voor het vrouwenteam speelde, heeft na zeven seizoenen en 128 duels voor de club haar afscheid aangekondigd.

Na 128 wedstrijden en 19 opvallend mooie goals heeft Mauri van de Wetering besloten een punt te zetten achter haar voetbalcarrière. De aanvaller annex middenvelder uit Liempde heeft besloten na zeven seizoenen bij PSV Vrouwen te stoppen. De 27-jarige speelster, van kinds af aan PSV-fan, speelde net als Kuijpers en Coolen sinds de oprichting bij het vrouwenteam en kan terugkijken op een rijke carrière in de Eredivisie Vrouwen.

Van de Wetering speelde ondanks een hardnekkige kruisbandblessure elf seizoenen (PSV, VVV Venlo en Willem II) op het hoogste niveau. De routinier sluit haar carrière af met een sterk persoonlijk seizoen in Eindhoven, met haar inzicht en passing vormde ze dit seizoen een onmisbare schakel bij  PSV Vrouwen. Van de Wetering blijft behouden voor de club en zal in het nieuwe seizoen een nader te bepalen rol krijgen bij Jong PSV Vrouwen, waar recordinternational en teamgenoot Aline Zeler coach wordt.

Mauri, bedankt voor alles en veel succes voor de toekomst!

Bekijk ook