PSV verlengt met Taylor Wessing

Artikel
PSV verlengt met Taylor Wessing

PSV heeft de langlopende samenwerking met het internationale advocaten- en notarissenkantoor Taylor Wessing opnieuw verlengd. Tot en met medio 2023 blijft het kantoor juridisch dienstverlener van PSV.

Juridische dienstverlening 
Taylor Wessing adviseert PSV al vele jaren op het gebied van juridische zaken. Peter Fossen, directielid Finance & Legal van PSV werkt in die hoedanigheid al lange tijd samen met Taylor Wessing in Nederland en kijkt er naar uit ook de komende seizoenen gebruik te kunnen maken van hun diensten. “Taylor Wessing en PSV werken al enige tijd prettig samen. Wanneer wij een beroep op hen doen, staan ze voor ons klaar. Het wederzijds vertrouwen is groot en wij zijn blij dat ook zij komende seizoenen aan ons verbonden blijven.”

Gedeelde waarden
Marc van Gelder, Managing partner bij Taylor Wessing: “We staan PSV de komende seizoenen weer met veel enthousiasme bij met juridisch advies. We zetten onze kennis, relevante ervaring en betrokkenheid in voor deze samenwerking, die al jaren succesvol is gebleken. Dat komt onder andere omdat onze core values goed aansluiten bij de missie en visie van PSV. We hechten beide veel waarde aan het motiveren en inspireren van elkaar en onze omgeving en zijn we betrokken en denken en handelen we duurzaam. We gaan altijd voor het kampioenschap, alleen het beste is goed genoeg.”

Over Taylor Wessing  
Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op vooruitstre­vende ondernemingen. Ze werkt nauw samen met haar cliënten om complexe problemen op te lossen, ideeën mogelijk te maken en ambities naar een hoger niveau te tillen. Kwaliteit is alles, ze nemen geen genoegen met minder. Wereldwijd adviseren ze haar cliënten op alle zakelijke gebieden met meer dan 1.000 professionele ad­vocaten en notarissen, vanuit 28 vestigingen verspreid over 16 landen. Challenge expectation, together.

Bekijk ook