PSV verkoopt 26.000 Seizoen Club Cards

Artikel
PSV verkoopt 26.000 Seizoen Club Cards

Met de eerste trainingen achter de rug is het seizoen 2020-2021 voor PSV officieel begonnen. De club heeft voor komend seizoen 26.000 seizoenkaarten verkocht. “Ik ben ontzettend trots op onze loyale supporters”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen. “Dat we ook in deze tijd zoveel Seizoen Club Cards mogen uitgeven, wil iets zeggen over de liefde die zij voor de club voelen. De verkoop van onze seizoenkaarten heeft daarom nu wat ons betreft het maximum bereikt.”

“Nu we het Philips Stadion nog niet volledig mogen bezetten, willen we onze supporters wel de kans geven enigszins regelmatig een wedstrijd te bezoeken”, gaat Janssen verder. “We hebben daarom besloten om de verkoop van PSV Seizoen Club Cards voor nu voorlopig te sluiten. Het maximum is bereikt. Indien op een later moment de regels omtrent COVID-19 versoepelen, kunnen we overwegen de verkoop van PSV Seizoen Club Cards weer te hervatten. Supporters zonder seizoenkaart die hier alsnog interesse in hebben, kunnen hun gegevens achterlaten op psv.nl/sccaanvragen.”

Voetballen met beperkt publiek
Hoeveel supporters er per wedstrijd in het stadion mogen, is nog niet helemaal bekend. “We zijn nog druk aan het puzzelen hoe we zoveel mogelijk supporters naar het stadion kunnen krijgen, zonder dat we hierbij tegen de maatregelen van het kabinet ingaan. De veiligheid en gezondheid van onze supporters blijft de hoogste prioriteit.”

“We hebben in de afgelopen periode gemerkt hoe fijn steun kan zijn, zowel op zakelijk als persoonlijk gebied”, sluit Janssen af. “We zijn dan ook enorm dankbaar voor al onze supporters, onze zakelijke relaties, onze spelers en ons personeel. Iedereen heeft een steentje bijgedragen. Iedereen heeft gedaan wat hij kon. En dat vind ik echt bijzonder. Eendracht maakt macht, dat zie je maar weer.”