PSV stevent af op uitverkocht Philips Stadion

PSV stevent af op uitverkocht Philips Stadion
2 min
PSV1

Bijna twee maanden voor de eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie zijn de reguliere Seizoen Club Cards uitverkocht. Op dit moment zijn er zo’n 27.500 kaarten besteld voor het nieuwe seizoen. ‘Ik ben ontzettend trots op het vertrouwen van onze supporters’, reageert Commercieel Directeur Frans Janssen.

Loyaliteit  
“Eens temeer blijkt hoe trouw onze achterban is”, aldus Janssen. “Na een lange periode zonder supporters in ons stadion, hunkert iedereen naar volle tribunes. De afgelopen anderhalf jaar was voor niemand makkelijk. Des te dankbaarder ben ik - en velen binnen PSV met mij - met de loyaliteit van onze supporters. We gaan er alles aan doen om iedereen zich weer welkom te laten voelen in het Philips Stadion.”

Capaciteit
PSV heeft een maximumcapaciteit van 28.000 seizoenkaarthouders. De ongeveer 500 kaarten die nog beschikbaar zijn, zijn uitsluitend beschikbaar voor de jongerenrang (Vak ZZ) en de Family Corner (UU). Indien je interesse hebt voor een kaart op één van deze vakken, klik dan hier om deze aan te vragen (zolang de voorraad strekt).

Wachtlijst
Seizoenkaarthouders die hun plaats in het Philips Stadion willen behouden, hebben nog t/m 30 juni om hun kaart te betalen. Mogelijk wordt de verkoop van reguliere vakken nog hervat als houders hier van af zien. De eventueel beschikbaar te komen plaatsen worden eerst aangeboden aan mensen die op de wachtlijst staan. Wil je worden toegevoegd aan deze wachtlijst? Klik dan hier om je interesse kenbaar te maken. Je ontvangt in dat geval automatisch een bericht.