PSV reist met 29 spelers af naar Marienfeld

Artikel
PSV reist met 29 spelers af naar Marienfeld

Een selectie van 29 spelers reist maandagmorgen 3 augustus af naar Duitsland voor een trainingskamp van zeven dagen in Marienfeld. Twee spelers reizen voor het eerst mee.

Nieuwelingen
Doelman Maxime Delanghe (19) en linksback Chris Gloster (20) maken voor het eerst deel uit van de selectie voor het trainingskamp. Beide sluiten aan vanuit Jong PSV. Naast de twee debutanten reizen ook Richie Ledezma en Justin De Haas mee vanuit het team van Peter Uneken.

Oefenduels
De ploeg van Roger Schmidt speelt in het weekend van 8 en 9 augustus twee oefenduels. Op zaterdag speelt het in de Sportclub Arena tegen SC Verl. Een dag later is KFC Uerdingen 05 de tegenstander op het complex ‘Klosterpforte’. Beide duels beginnen om 16.00 uur en zijn live te zien via het YouTube-kanaal van PSV.

Besloten trainingen en wedstrijden
PSV heeft in overleg met de organisatie van het trainingskamp moeten besluiten om alle activiteiten (trainingen en wedstrijden) tijdens het verblijf in Duitsland zonder supporters af te werken. De Corona-beperkingen die gelden in het gebied waar PSV verblijft, in combinatie met de logistiek ter plaatse, maken een handelbaar verloop van ‘open trainingen’ onmogelijk. PSV roept supporters daarom dringend op niet af te reizen naar Marienfeld.

Volledige selectie voor het trainingskamp
Jeroen Zoet, Nick Viergever, Timo Baumgartl, Bruma, Jorrit Hendrix, Donyell Malen, Mohamed Ihattaren, Ritsu Doan, Lars Unnerstall, Sam Lammers, Erick Gutierrez, Dante Rigo, Mauro Junior, Pablo Rosario, Cody Gakpo, Maxi Romero, Denzel Dumfries, Noni Madueke, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Joel Piroe, Ryan Thomas, Hidde Jurjus, Michal Sadilek, Jordan Teze, Maxime Delanghe, Richie Ledezma, Justin de Haas, Chris Gloster.

Via de online kanalen van PSV blijf je gedurende het hele trainingskamp op de hoogte van alle verrichtingen in Marienfeld.