PSV reist met 26 spelers af naar Verbier

Artikel
PSV reist met 26 spelers af naar Verbier

PSV reist maandagochtend met een 26-koppige selectie af naar Verbier voor het trainingskamp in de Zwitserland. Naast de vaste namen uit PSV 1 heeft hoofdcoach Phillip Cocu onder meer ook jongelingen Cody Gakpo, Kenneth Paal en Albert Gudmundsson in zijn selectie opgenomen.

Het vliegtuig naar Zwitserland vertrekt maandag omstreeks 10.00 uur en landt na een vlucht van een kleine twee uur rond 12.00 uur in Sion. Vanuit daar vertrekt de selectie per bus naar wintersportoord Verbier. De Mexicaan Hirving Lozano zit nog niet bij de selectie. Hij start op 17 juli in Eindhoven aan het nieuwe seizoen.

Selectie PSV
Zoet, Koopmans, Van Osch, Isimat, Arias, Schwaab, Pröpper, Pereiro, Hendrix, De Jong, Lammers, Maher, Rigo, Willems, Van Bruggen, Van Vlerken, Gakpo, Locadia, Brenet, Ramselaar, Lundqvist, Gudmundsson, Bergwijn, Rosario, Paal, De Wijs.  

Mis niets
De komende dagen houdt PSV je via socialmedia en via de website op de hoogte van het trainingskamp in Zwitserland. De ploeg van Cocu speelt daar drie oefenwedstrijden, tegen FC Sion (wo), AS Monaco (zo) en Grasshoppers (di).

Bekijk ook

PSV TV | Ibrahim Afellay

Video

'Er staat nog veel op het spel'

Video