PSV opent City Store in Eindhoven centrum

PSV opent City Store in Eindhoven centrum
2 min

PSV opent bij de start van seizoen 2020-2021 een winkel in de binnenstad van Eindhoven. Met de realisatie van een nieuwe winkel hoopt PSV supporters beter te kunnen faciliteren.

Bedrijfsvoering
“Retailactiviteiten zijn een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering van PSV”, zegt Arne van Breugel Manager Merchandising & Licensing van PSV. De zogenaamde PSV Eindhoven City Store opent op 1 juli 2020 haar deuren en zal naast de bestaande FANstore in het Philips Stadion en de webshop gaan opereren.

A-locatie
PSV heeft de afgelopen maanden gezocht naar een A-locatie waar het de nieuwe winkel kan huisvesten. Het pand waarvoor is gekozen bevindt zich op Marktstraat 3, aan de kruising tussen de Demer en de Markt. “De zoektocht naar het juiste pand is niet over een nacht ijs gegaan”, geeft Van Breugel aan. “Ons uitgangspunt was een pand in het hart van de binnenstad te vinden met een uitstraling die recht doet aan de historie van PSV en Eindhoven. De realisatie hiervan sluit ook aan bij de actieve rol die de club wil nemen in de stad. Het pand, eigendom van de familie Van der Looy uit Waalre, heeft naast een unieke ligging ook een prachtige, historische uitstraling met kenmerken uit Eindhoven.”

Het karakteristieke gebouw is eigendom van de familie Van der Looy. Zij zijn erg blij met de samenwerking met PSV. “Wij vinden het een grote eer dat een echt Eindhovens begrip als PSV verbonden wordt met ons historisch pand in de binnenstad”, zegt een woordvoerder van de familie. “De familie van der Looy wenst PSV veel succes en hoopt dat  de fans de weg naar de Marktstraat 3 snel weten te vinden.”

Uiteraard vind je in de winkel binnenkort een uitgebreide collectie aan PSV Merchandise. Daarnaast gaat PSV een samenwerking aan met Eindhoven365, waardoor de collectie ook wordt aangevuld  met merchandise afkomstig uit Eindhoven.