PSV neemt Fredrik Oppegård definitief over

Artikel
PSV neemt Fredrik Oppegård definitief over

PSV neemt Fredrik Oppegård deze zomer definitief over van Valerenga IF. Dat maakte de club vrijdagavond bekend tijdens de speciale online uitzending van PSV TV. De Noorse verdediger tekent bij de club een contract tot 2023.

Huurbasis
De 17-jarige Fredrik Oppegård kwam afgelopen zomer al op huurbasis over van Valerenga IF. Bij het PSV onder 19 van trainer Ruud van Nistelrooy was hij in de regel de vaste linksback. Zijn speelstijl laat zich kenmerken door de drang om aan te vallen en als back mee te voetballen. “PSV is een grote club en Ik hou enorm van de speelwijze en de manier van werken hier”, aldus Oppegård. “Iedereen zorgt goed voor elkaar. De trainingen en alle andere voorwaarden zijn erg goed. Ik ben heel positief over PSV.”

Trainingen
Oppegård deed na de winterstop een enkele keer ook mee aan trainingen van de A-selectie. Voor zijn overstap naar Eindhoven was de Noorse linksback al een aantal maal op stage geweest bij PSV. De contractverlenging werd vrijdagavond voor het eerst ooit bekendgemaakt tijdens een uitzending van PSV TV, dat ten tijde van deze coronacrisis iedere vrijdag om 19.13 uur wordt uitgezonden via PSV.nl en YouTube.com/psveindhoven.

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video