PSV en PUMA Third Kit | Zie hier alle details van het derde tenue

PSV en PUMA Third Kit | Zie hier alle details van het derde tenue
2 min
PSV1

Het derde tenue van PSV kleurt blauw. PSV en PUMA onthulden vrijdagochtend de Third Kit 2022-2023. Het is onder meer geïnspireerd op ’t blauwdoek dat je kunt kennen uit het clublied van PSV. Hieronder zie je alle details van het tenue. Wil je het direct hebben? Ga dan snel naar het onderste gedeelte van dit bericht.

Brilliant blue  
Het design van nieuwe shirts verwijst vaak naar de historie van PSV. Dat is bij deze Third Kit niet anders. PSV speelde in succesjaren als 1987-1988 en 2014-2015 in een blauw uit- of derde tenue en doet dat dit jaar weer. Alle blauwe PSV-tenues uit het verleden samen vormen de (nieuwe) blauwe kleur van dit tenue. Dat is Brilliant Blue. Het shirt heeft rode en witte accenten in onder meer de kraag.

Aan ‘t blauwdoek meer sterren de club bovenaan
Een ander historisch element dat als inspiratie dient voor het tenue is het blauwdoek. In het clublied van PSV speelt het een prominente rol en in het verleden werd de vlag voor wedstrijden gehesen. De 24 sterren die op het blauwdoek staan, staan voor alle landskampioenschappen die we vierden.

Extraatje op de FANdag
Het tenue is natuurlijk vanaf nu te koop. Klik hier om direct naar onze online FANstore te gaan. Zaterdag, tijdens de PSV FANdag is het shirt ook volop verkrijgbaar. In de Brilliant Blue Zone die we rond het Philips Stadion optuigen, kun je jouw nieuwste shirt direct aan de wereld laten zien. We maken daar een foto van en voor je en je krijgt een link toegestuurd om de foto te delen via social media.