PSV en PUMA introduceren PSV’s derde kit

PSV en PUMA introduceren PSV’s derde kit
2 min

PSV en PUMA presenteren met trots de derde kit voor seizoen 2020-2021. Het shirt dat gedragen wordt door de A-selectie, PSV Vrouwen, Jong PSV, de jeugd- en esportsteams van PSV werd donderdagavond rond zonsondergang gelanceerd en dat deden PSV en PUMA niet zonder reden.

GLOW
Het shirt geldt namelijk als een eerbetoon aan het GLOW-lichtfestival van Eindhoven, dat de stad jaarlijks in het najaar oplicht als de zon onder gaat. De rode banen in de structuur van het shirt is een subtiele verwijzing naar GLOW. Lichtfestival GLOW wordt sinds 2006 jaarlijks in Eindhoven gehouden en trekt kunstenaars en designers van over de hele wereld, die hun lichtkunstwerken in de stad presenteren. Deze kunstwerken worden geprojecteerd op gebouwen en pleinen ook bij en in de buurt van PSV, dat haar ontstaan uiteraard te denken heeft aan de eerste makers van de gloeilamp: Founder Philips.

‘Eerbetoon aan stevige connectie’
“GLOW is inmiddels net zo Eindhovens als PSV”, reageert Frans Janssen Commercieel Directeur van PSV. “Het lichtfestival kleurt niet alleen de stad, ook PSV heeft een stevige connectie met GLOW. Meermaals is het Philips Stadion één van de grotere locaties ten tijde van GLOW geweest. Daarnaast bieden zowel PSV als GLOW ruimte voor ontspanning, samenkomst en plezier. Die raakvlakken en hechte band tonen we met trots op ons derde shirt.”

Verkrijgbaar via PSV en PUMA
De nieuwe PSV derde kit is vanaf nu te koop via PSVFANstore.nl en PUMA.com, in de fysieke winkel in het Philips Stadion, bij de PSV Eindhoven City Store en bij aangesloten retailers. Naast het reguliere shirt is er ook een beperkte oplage aan Authentic shirts beschikbaar. Deze zijn voorzien van PUMA’s thermoregulatietechnologie, waarmee de beste prestaties in topsport geleverd kunnen worden.

Win alle tenues bij aankoop van de derde kit
Tot en met zondag 23 augustus maken supporters kans om bij aankoop van de derde kit ook het thuis- en uitshirt van dit seizoen te winnen. Iedereen die de derde kit koopt, ontvangt een speciale GLOW-stick. Kleurt deze rood dan win je beide shirts bij jouw aankoop.

club