PSV contracteert Joël Piroe

Artikel
PSV contracteert Joël Piroe

Joël Piroe (17) heeft woensdagmiddag in het Philips Stadion zijn eerste PSV-contract getekend. De talentvolle aanvaller zette zijn handtekening onder een verbintenis die loopt tot de zomer van 2019.

Goalgetter
Goalgetter Piroe vierde op 2 augustus zijn 17e verjaardag en speelt sinds het seizoen 2014-2015 in de jeugdopleiding van PSV. Daarvoor voetbalde hij onder meer in de jeugd van Feyenoord. Na seizoenen bij PSV onder 16 en PSV onder 17, waar hij met veel treffers vaak bepalend was, is hij dit seizoen selectielid van PSV onder 19, het team van trainer Geert Brusselers. Daarnaast zat hij al enkele keren bij de wedstrijdselectie van Jong PSV. Tot een debuut in het betaald voetbal kwam het nog niet. Wel speelde hij al interlands voor verschillende Nederlandse jeugdelftallen.

'Ontzettend blij'
Voor de camera van PSV TV reageerde Piroe zichtbaar blij op zijn eerste contract: ‘Vandaag heb ik mijn eerste contract getekend bij PSV, daar ben ik natuurlijk heel blij mee.’ De jonge aanvaller is ambitieus: ‘Ik hoop op korte termijn mijn debuut te maken voor Jong PSV in de Jupiler League. Daarnaast hoop ik binnen twee jaar te mogen debuteren in dit mooie stadion.’

Wij wensen Joël veel succes!

Een brede glimlach op het gezicht van het talent Een brede glimlach op het gezicht van het talent

Bekijk ook