PSV contracteert 16-jarige Jurich Carolina

Artikel
PSV contracteert 16-jarige Jurich Carolina

PSV heeft Nederlands jeugdinternational Jurich Carolina gecontracteerd. De zestienjarige centrale verdediger is afkomstig van de jeugdopleiding van AZ en tekende onder toeziend oog van zijn familie en technisch manager Marcel Brands maandagmiddag een contract voor drie jaar bij PSV.

‘Altijd met plezier naar PSV gekeken’
Bij AZ speelde Carolina, geboren op 15 juli 1998, het afgelopen seizoen voor het O17 team van de club uit Noord-Holland. Bij PSV sluit de verdediger, die ook al uitkwam voor Oranje O17, aan bij O19. Voor de camera van PSV TV toonde Carolina zich gelukkig met zijn overgang. “Ik heb van kinds af aan met plezier naar PSV gekeken dus het is voor mij extra mooi dat ik de komende jaren hier onder contract sta. Ik hoop me hier verder te ontwikkelen en in de toekomst de stap naar het eerste te maken”, aldus de linksbenige verdediger, die zichzelf typeert als een speler met veel snelheid en fysieke kracht.

Van harte gefeliciteerd Jurich Carolina, welkom bij PSV. | © PSV Media Van harte gefeliciteerd Jurich Carolina, welkom bij PSV. | © PSV Media