PSV bindt Albert Gudmundsson

Artikel
PSV bindt Albert Gudmundsson

PSV heeft zich verzekerd van de komst van Albert Gudmundsson. De 18-jarige IJslander komt over van sc Heerenveen. Gudmundsson tekende zaterdag in het Philips Stadion een contract voor drie seizoenen met een optie voor een vierde seizoen.

Revelatie Otten Cup
Albert Gudmundsson was vorig jaar augustus een van de revelaties tijdens het PSV jeugdtoernooi om de Otten Cup. sc Heerenveen eindigde het toernooi op sportcomplex De Herdgang weliswaar als laatste, Gudmundsson mocht als beste middenvelder alsnog een prijs in ontvangst nemen. Nu keert de talentvolle IJslander terug in Eindhoven. Gudmundsson, geboren op 15 juni 1997, gaat in eerste instantie spelen voor Jong PSV.

Tweede IJslander
In het team van Pascal Jansen krijgt de rechtsbenige middenvelder te maken met zijn  landgenoot Hjörtur Hermannsson. Gudmundsson kijkt er naar uit om te gaan spelen in de Jupiler League. “PSV is een grote club en een goede stap in mijn carrière. Ik start bij Jong PSV, maar wil zo snel mogelijk stappen zetten richting het eerste elftal, dat is mijn doel”, aldus Gudmundson in het bijzijn van zijn vader en zaakwaarnemer in het Philips Stadion.

Bekijk ook