Pröpper en Locadia nemen afscheid tegen Groningen

Pröpper en Locadia nemen afscheid tegen Groningen
2 min

PSV heeft extra kaarten beschikbaar gekregen voor de wedstrijd PSV - FC Groningen. De helft van vak MM wordt voor supporters van PSV opengesteld. Wil jij de kampioen dit seizoen nog in actie zien? Koop dan hieronder je tickets. Tegelijkertijd ben jij erbij als PSV afscheid neemt van Davy Pröpper en Jürgen Locadia.

TICKETS KOPEN

Afscheid Pröpper en Locadia
Voorafgaand aan de laatste wedstrijd van het seizoen tegen FC Groningen wordt er afscheid genomen van Davy Pröpper en Jürgen Locadia. Pröpper vertrok afgelopen zomer naar Brighton & Hove Albion. Locadia volgde de middenvelder in de winterstop met een overstap naar de club uit de Premier League.

Wens jij een wijziging van je Seizoen Club Card?
Jij hebt deze week nog de kans om een eventuele wijziging of annulering van je Seizoen Club Card door te geven. Als je niet reageert, wordt jouw plaatsje in het Philips Stadion ook voor volgend seizoen gereserveerd .

Seizoen Club Card Aanvragen
Heb je nog geen Seizoen Club Card en wil je volgend seizoen zeker zijn van een plaatsje in de mooiste voetbaltempel van Nederland? Vraag dan nu een Seizoen Club Card aan. Alvast bedankt voor jouw steun en tot volgend seizoen.