Pascal Jansen nieuwe trainer Jong PSV

Artikel
Pascal Jansen nieuwe trainer Jong PSV

Pascal Jansen is voor de komende twee seizoenen de trainer/coach van Jong PSV. In het bijzijn van technisch manager Marcel Brands, hoofd jeugdopleiding Art Langeler en zijn familie tekende hij een contract voor twee jaar.

Jansen blij met vertrouwen van PSV
Voor de camera van PSV TV vertelde Jansen zich op zijn plek te voelen bij PSV. “Dat PSV mij heeft gevraagd om Jong PSV te gaan trainen, doet me heel goed. Ik voel me als een vis in het water bij deze club”, aldus Jansen, die hoopt de prestaties van Kalezic te kunnen evenaren. “Alle lof is voor Darije, hij heeft meer dan het maximale uit het team en uit de spelers gehaald. Zijn prestaties en ontwikkelingen zijn ook mijn doel. En waar het kan zullen we die aanscherpen en verbeteren”, besloot Jansen.

Pascal Jansen zette woensdagmiddag zijn handtekening onder het contract | © PSV Media Pascal Jansen zette woensdagmiddag zijn handtekening onder het contract | © PSV Media

Verschuivingen binnen PSV
Jansen volgt Darije Kalezic op, die de voorbije twee seizoenen aan het roer stond van Jong PSV. Onder Kalezic eindigde Jong PSV de afgelopen twee seizoenen op de tiende en veertiende plaats. Jansen is al twee seizoenen trainer van PSV O19 en was daarvoor onder meer hoofd jeugdopleiding van Sparta Rotterdam en Vitesse. “PSV heeft aangegeven de komende jaren te willen investeren in de jeugd en in de jeugdtrainers. Dat ik als jeugdtrainer de stap kan maken naar het betaald voetbal vind ik een eer,” aldus Jansen.