Optie in contract Ledezma gelicht

Optie in contract Ledezma gelicht
1 min

PSV heeft de optie in het contract van Richard Ledezma gelicht. De Amerikaanse middenvelder staat daarmee tot zeker de zomer van 2022 onder contract bij PSV.

Debuutseizoen
Ledezma beleeft dit jaar een sterk debuutseizoen bij Jong PSV. De 19-jarige middenvelder tekende in de winterstop van het afgelopen seizoen een contract tot 2020 bij de club met daarin de optie deze met twee seizoenen te verlengen. Die optie heeft PSV inmiddels gelicht. Ledezma debuteerde op 12 augustus 2019 namens Jong PSV in het betaald voetbal. Tegen FC Den Bosch verving hij destijds Mohamed Ihattaren.

Olympisch USA
Eigenlijk zou de Amerikaan met Mexicaanse roots zich op dit moment met USA O23 voor moeten bereiden op het Olympisch kwalificatietoernooi. Daarvoor was ook ploeggenoot Chris Gloster opgeroepen. Die kwalificatie ligt uiteraard ook stil. Ledezma tekende tot nu toe voor vier doelpunten in zijn eerste seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Hij sloot in de winterstop tijdelijk aan bij de A-selectie tijdens het trainingskamp, maar maakt nog altijd onderdeel uit van Jong PSV.