Official release PUMA PSV Home Kit 2020-2021

Artikel
Official release PUMA PSV Home Kit 2020-2021

Met trots lanceren PUMA en PSV het thuistenue voor seizoen 2020-2021. De nieuwe PUMA kit is de eerste van het partnerschap met PSV en viert dat met een shirt waarin Eindhoven meer dan ooit een hoofdrol speelt. Het tenue zal komend seizoen worden gedragen door de A-selectie, Jong PSV, alle jeugdteams, PSV Vrouwen en het Esports-team van de club.

PUMA brengt Eindhoven naar het thuisshirt
Eindhoven viert dit jaar het 100-jarige bestaan van de gemeente in haar huidige vorm. PUMA brengt het jubileum van de stad naar het thuisshirt van PSV door in de kenmerkende rood-witte banen de ‘Vibe’ – het beeldmerk van Eindhoven – subtiel te laten terugkomen. “Dit nieuwe shirt, het eerste vanuit de nieuwe partnership tussen PUMA en PSV, staat symbool voor de sterke band die wij hebben met onze stad”, zegt Commercieel Directeur Frans Janssen van PSV. “Dit jaar is het een eeuw geleden dat Eindhoven en verschillende omliggende gemeenten één stad vormden. De stad die we nu kennen als één van de meest innovatieve ter wereld. Daar staan we bij stil door de ‘Vibe’ een plek te geven in onze beroemde rood-witte banen op het shirt.”

Het tenue
Het tenue voor komend seizoen bestaat naast het shirt uit een zwarte broek met PSV-rode accenten en witte kousen, eveneens met PSV-rode accenten. De nieuwe PSV Eindhoven Home Kit is vanaf 1 juli beschikbaar in de PSV FANstore, de nieuwe PSV Eindhoven City Store in het centrum van Eindhoven, op PSV FANstore.nl, op de website van PUMA en bij aangesloten retailers. Via onderstaande button kun je de gehele collectie bekijken en direct bestellen.

Klik hier voor het nieuwe tenue