Nieuws | Van Nistelrooij begint met 28 spelers aan trainingsweek

Nieuws | Van Nistelrooij begint met 28 spelers aan trainingsweek
2 min
PSV1

28 spelers, onder wie acht uit de selectie van Jong PSV, zijn maandag begonnen aan de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. Hoofdcoach Ruud van Nistelrooij verwelkomde onder anderen Olivier Boscagli die in april 2022 zwaar geblesseerd raakte aan zijn knie.

Tweede seizoenshelft
PSV hervat deze week op PSV Campus De Herdgang seizoen 2022-2023. De selectie bereidt zich in eerste instantie in Eindhoven voor op een lange tweede seizoenshelft, waarin de eerste wedstrijd wordt gespeeld op 7 januari en de laatste op 28 mei. Donderdagochtend is de training te bezoeken door supporters en belangstellenden. Volgende week vliegt de ploeg naar Spanje voor een trainingskamp. Een aantal spelers sluit vanwege interlandverplichtingen later aan. Hieronder vind je de spelers die zich komende weken op het veld melden.

Trainingsgroep per 5 december
Peersman, Waterman, Drommel, Benitez, Teze, Hoever, Ramalho, Branthwaite, Obispo, Max, Mauro, Veerman, Van Ginkel, Ledezma, Savio, Madueke, Til, Vertessen, El Ghazi, Boscagli (allen PSV 1).
Seelt, Van de Blaak, Van den Heuvel, Nassoh, Fofana, Bars, Vos, Tielemans (allen Jong PSV)

Aansluiters per 12 december
Bakayoko, Saibari, Sangaré, Oppegard, Mwene

Aansluiters op het trainingskamp in Marbella
Gutiérrez

Wanneer Luuk de Jong, Cody Gakpo en Xavi Simons zich bij PSV melden is vanwege hun verrichtingen op het WK in Qatar nog niet bekend.