Nieuws | Toon Gerbrands benoemd tot erelid PSV

Nieuws | Toon Gerbrands benoemd tot erelid PSV
2 min

PSV benoemt vertrekkend Algemeen Directeur Toon Gerbrands tot Erelid van de club. Gerbrands zwaait deze zomer na acht seizoenen af en bereikte in die periode de nodige successen. Door zijn bijzondere verdiensten voegt Gerbrands zich nu bij het selecte gezelschap van Ereleden.

Ron Verkerk, die naast zijn baan als Manager Wedstrijdorganisatie & Veiligheid, ook de functie van voorzitter van de Vereniging PSV vervult, benoemde woensdag Gerbrands tot Erelid van PSV: “Erelid word je als je uitzonderlijke verdiensten voor PSV hebt gehad. Toon heeft in de afgelopen acht jaar op het gebied van voetbal, maar ook het bedrijf PSV en op sociaalmaatschappelijk vlak grote impact gehad op de club. Het is volledig terecht dat hij tot Erelid is benoemd.”

Gerbrands volgde in de zomer van 2014 Tiny Sanders op als directievoorzitter van PSV. Tijdens het dienstverband van Gerbrands behaalde PSV driemaal het landskampioenschap. Ook legde de club driemaal beslag op de Johan Cruijff Schaal en won het afgelopen seizoen de beker. Per 1 juli maakt Gerbrands de weg vrij voor zijn opvolger Marcel Brands.

Gerbrands is het 27e Erelid van PSV. De 64-jarige bestuurder voegt zich in een illuster rijtje PSV’ers. Onder meer Harrij van Raaij werd in het verleden door de club benoemd tot Erelid. Een volledig overzicht vind je op deze pagina.