Nieuws | Ten Berge tekent als trainer bij PSV Vrouwen

Nieuws | Ten Berge tekent als trainer bij PSV Vrouwen
2 min
Vrouwen

Roeland ten Berge is tot 2025 de nieuwe Hoofdtrainer bij het vrouwenteam van PSV. Met de komst van Ten Berge keert een bekend gezicht terug in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Eerder stond hij vijf seizoenen aan het roer bij sc Heerenveen. De 46-jarige Drent behaalde afgelopen jaar zijn UEFA Pro-papieren en heeft meer dan twintig jaar ervaring als hoofdtrainer in het jeugd-, amateur- en betaald voetbal.

Met de komst van Roeland ten Berge keert een bekend gezicht terug in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Eerder stond hij vijf seizoenen aan het roer bij sc Heerenveen. Roeland tekent tot medio 2025 als hoofdtrainer van PSV Vrouwen. De 46-jarige Drent behaalde afgelopen jaar zijn UEFA Pro-papieren en heeft meer dan twintig jaar ervaring als hoofdtrainer in het jeugd-, amateur- en betaald voetbal.

Meespelen om het landskampioenschap
Manager vrouwenvoetbal Sandra Doreleijers is zeer content met de aanstelling van de nieuwe trainer: “We willen graag weer meedoen om de titel. Met de komst van Roeland hebben we daarin een goede stap gezet.”

Attractief voetbal
Ten Berge twijfelde geen moment toen hij door PSV werd benaderd: "Het kwam als een verrassing, maar het was voor mij direct iets waarbij ik heel graag wilde instappen. Ik hou er van om heel attractief te voetballen. Een speelstijl waar speelsters, staf en supporters veel plezier aan beleven."