Nieuws | PSV speelt in voorbereiding op tweede seizoenshelft tegen AC Milan

Artikel
Nieuws | PSV speelt in voorbereiding op tweede seizoenshelft tegen AC Milan

PSV speelt op vrijdag 30 december in het Philips Stadion een oefenduel tegen AC Milan. Het is de laatste voorbereidingswedstrijd op de tweede seizoenshelft voor de ploeg van Ruud van Nistelrooij. Op dezelfde avond blikken we als club terug op 2022 en kijken we vooruit naar kalenderjaar 2023.

Avondduel
De wedstrijd tussen PSV en AC Milan begint om 18.15 uur. Beide ploegen ontmoetten elkaar al tien keer eerder (acht officiële wedstrijden en twee vriendschappelijke duels). Eén van de meest memorabele duels werd in 2005 gespeeld. Destijds troffen PSV en AC Milan elkaar in de halve finale van de UEFA Champions League, waar PSV op basis van uitdoelpunten het onderspit delfde.

Kaartverkoop
In de loop van komende week start de verkoop voor het oefenduel. (Seizoen) Club Cardhouders krijgen zoals gebruikelijk voorrang. Zij ontvangen persoonlijk bericht via de mail. Ook leden van PSV Business worden persoonlijk benaderd per mail. De wedstrijd wordt tevens op Veronica uitgezonden. De voorbeschouwing op deze wedstijd begint om 18.00 uur.

Laten we proosten
Alle activiteiten rondom de wedstrijd tegen AC Milan staan in het teken van oud en nieuw. Wat we op 30 december precies gaan doen, is nog een verrassing. Daarover vertellen we snel meer. Zeker is dat we vooruitblikken op een hopelijk succesvol 2023. Laten we daar de dertigste op proosten.