Nieuws | PSV legt Patrick van Aanholt jaar langer vast

Nieuws | PSV legt Patrick van Aanholt jaar langer vast
2 min
PSV1

Patrick van Aanholt speelt ook in het seizoen 2023-2024 in het shirt van PSV. De vleugelverdediger wordt een jaar langer gehuurd van Galatasaray. Patrick kwam sinds zijn komst elke wedstrijd in actie.

Op de slotdag van de winterse transferperiode huurde PSV Patrick van Aanholt voor een half jaar van Galatasaray. Daarna wordt die deal met een seizoen verlengd. Directeur Voetbalzaken Earnest Stewart is blij dat PSV een jaar langer gebruik kan maken van de back. “Patrick is een vleugelverdediger zoals we die bij PSV graag zien: hij biedt aanvallende impulsen, maar heeft ook defensieve kwaliteiten. Daarnaast voegt hij een stukje ervaring aan de selectie toe. Om die redenen wilde we graag langer met hem door.”

Draai snel gevonden
De 32-jarige verdediger kwam elke wedstrijd sinds zijn aankomst in actie. De laatste twee duels speelde hij twee keer negentig minuten én hij gaf zijn eerste assists. “Het voelt alsof ik hier al het hele seizoen speel. Ik heb mijn draai erg snel gevonden en ben blij dat ik ook komend seizoen voor PSV in actie kom”, aldus de geboren Bosschenaar. In totaal speelde Patrick al 435 wedstrijden in het betaald voetbal.

contractverlenging
Selectie
PSV1