Nieuws | PSV-legendes onthullen PSV Walk of Fame op FANdag

Nieuws | PSV-legendes onthullen PSV Walk of Fame op FANdag
2 min
PSV1

Luc Nilis, Phillip Cocu, Hans van Breukelen, Berry van Aerle en de familie van wijlen Willy van der Kuijlen openen aanstaande zaterdag tijdens de FANdag de PSV Walk of Fame. De iconen werden verkozen door duizenden PSV-supporters die hun favoriete top-3 aller tijden samenstelden.

Cadeau van energiedirect.nl
De Walk of Fame is een cadeau aan de club en fans van energiedirect.nl. Het bestaat uit tegels met voet- of handafdrukken van onze voormalige topspelers en doelmannen. Energiedirect.nl was jarenlang shirt- en rugsponsor van PSV en gaat nu verder als partner in de sponsorpiramide van onze club. De Walk of Fame is een ‘levend’ project. Er worden regelmatig tegels toegevoegd.

Welkom bij ceremonie
De ceremonie vindt komende zaterdag plaats voor de Oosttribune en begint rond 12.45 uur. Vanaf 12.00 uur zijn belangstellenden van harte welkom bij ingang 13 van het Philips Stadion. Via deze route kunnen ze plaatsnemen op de Oosttribune en daar de onthulling van de tegels door onze legendes aanschouwen.

Zien we jou zaterdag ook?  
Na de ceremonie is de FANdag van PSV inmiddels begonnen en speelt PSV Vrouwen en oefenwedstrijd tegen FC Eindhoven in het Philips Stadion. Deze wedstrijd start om 14.00 is vrij toegankelijk. Op deze pagina vind je wat er in en rondom het Philips Stadion allemaal te doen is. Om 19.00 uur speelt PSV een serieuze oefenwedstrijd tegen Villarreal. Kaarten voor die wedstrijd zijn hier te koop.