Nieuws | De Jong: 'PSV bereikt akkoord over Savio'

Nieuws | De Jong: 'PSV bereikt akkoord over Savio'
2 min
PSV1

PSV gaat zich versterken met vleugelaanvaller Savio Moreira de Oliveira. Directeur Voetbalzaken John de Jong zegt vrijdag dat PSV een overeenkomst heeft getekend met zijn club Troyes over de huur van de 18-jarige Braziliaan. “We hopen dat dit het begin is van een lang verblijf bij PSV”, reageert De Jong.

City Group
Savio stapte afgelopen week over van Atlético Mineiro naar Troyes, een Franse League 1-club die onderdeel is van de City Group. PSV huurt de Braziliaan in eerste instantie voor een seizoen. “We verwachten hem in de loop van volgende week in Eindhoven te zien”, gaat De Jong verder. “Wij zien in hem een groot talent en hopen dat dit de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven. Omdat het zijn eerste stap buiten Brazilië is, gunnen we Savio de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. We zijn overtuigd van zijn potentieel.”  

Meer over Savio
De komst van Savio is onder voorbehoud van zijn medische keuring en het toekennen van zijn werkvergunning. Als beide zijn afgerond en de Braziliaan definitief PSV‘er is, stellen we Savio uitgebreid aan je voor.