Nieuw | Dit is de Home Kit 2022-2023 van PSV en PUMA

Artikel
Nieuw | Dit is de Home Kit 2022-2023 van PSV en PUMA

PSV en PUMA hebben het nieuwe thuistenue 2022-2023 onthuld. De Home Kit vertelt het verhaal van alle superhelden die bij PSV speelden en spelen. Hieronder zie je alle details van het shirt. Wil je ‘m direct aanschaffen? Scrol dan naar de onderkant van dit bericht en volg de link.

Home of Heroes
PSV, dat is voor velen Home of Heroes. Clubhelden Willy van der Kuijlen, Phillip Cocu en Memphis spelen net als hedendaagse helden Cody Gakpo, Mauro Junior, Ibrahim Sangaré en heldin Esmee Brugts een hoofdrol in de lanceringscampagne van het thuistenue. De video check je hieronder.


Details

De oudere supporters was het misschien al opgevallen: het shirt vertoont kenmerken van een tricot waarin PSV in de jaren 70 enkele seizoen speelde. De witte baan in het centrum van het shirt, die doorloopt tot in de hals en kraag is gebaseerd op het tricot uit de seventies. In die streepcombinatie schoot de grootste PSV’er die we kennen, Van der Kuijlen, het ene na het andere record uit de boeken.

Exclusieve comic voor vroege kopers 
Het shirt is vanaf vandaag (17.00 uur, online) verkrijgbaar bij PSV FANstore en om 18.00 uur in de winkel in het stadion. Bij aankoop van het shirt in de winkel krijg je een speciaal PSV-superheldenboek waarbij de PSV’ers die in de video een hoofdrol spelen, het shirt (en zichzelf) op comicwijze presenteren. Het aanbod van de comic is beperkt, dus wees er snel bij. Hier kun je het shirt bestellen.