Luckassen wederom verhuurd aan Anderlecht

Artikel
Luckassen wederom verhuurd aan Anderlecht

Derrick Luckassen speelt ook komend seizoen op huurbasis voor Anderlecht. De verdediger, PSV en de Belgische club hebben overeenstemming bereikt om hem evenals vorig seizoen aan de Belgische recordkampioen te verhuren.

Derde verhuurperiode
Voor zijn derde huurperiode ingaat, verlengt Luckassen zijn contract bij PSV tot de zomer van 2023. De 25-jarige verdediger kwam drie seizoenen geleden over van AZ en speelde in zijn eerste seizoen in totaal 22 duels namens de club (alle competities) en scoorde daarin één treffer. Om meer aan spelen toe te komen vertrok Luckassen het seizoen nadien op huurbasis naar Hertha BSC. Nadat hij vorig seizoen terugkeerde en aanvankelijk in de voorbereiding een kans kreeg in het hart van de defensie, werd Luckassen opnieuw verhuurd.

Anderlecht
In België speelde Luckassen naar behoren. Anderlecht wilde daarom graag met hem door. PSV, Anderlecht en de verdediger kwamen daarom uit bij een nieuwe huurperiode. Bij Paars-Wit kwam Luckassen tot de onvoorziene coronastop tot 21 optredens in het eerste.