Kaarten thuisduels Eredivisie nu te koop

Kaarten thuisduels Eredivisie nu te koop
2 min

Steun jij PSV dit seizoen in de Eredivisie? Vanaf vandaag (26 augustus) 09.00 uur start de verkoop voor alle resterende thuisduels in de Eredivisie. Bezoek jij de topper tegen Ajax of steun jij de mannen van Mark van Bommel tijdens één van de andere thuiswedstrijden dit seizoen?

Verschillende voorwaarden
Per wedstrijd gelden verschillende verkoopvoorwaarden. Voor de meeste wedstrijden geldt een vrije verkoop. Dat betekent dat je niet in het bezit hoeft te zijn van een Club Card om kaarten voor de wedstrijd te kopen. Voor de toppers tegen Ajax en Feyenoord kun je per Club Card één ticket voor het duel aanschaffen. Voor een aantal andere wedstrijden kun je meerdere kaarten per PSV Club Card kopen. Voor alle duels waarin een Club Card-verplichting geldt, krijgen seizoenkaarthouders, leden van de supportersvereniging en leden van de PSV Kidsclub voorrang om tickets te kopen. Reguliere Club Cardhouders kunnen hiervoor vanaf dinsdag kaarten kopen.

Opgelet: speelschema wijzigt bij bereiken groepsfases
Afhankelijk van de resultaten van de Nederlandse teams in de kwalificatieplay-offs voor Europees voetbal, kunnen er nog veranderingen optreden in de aanvangstijdstippen van de Eredivisieduels. Het is ook mogelijk dat er datums van de maandag in verkoop gaande duels worden gewijzigd. Dit gebeurde eerder bij de thuiswedstrijd van PSV tegen FC Groningen. Wees je hiervan bewust als je één of meerdere kaartjes voor een wedstrijd koopt. De door jou gekochte kaartjes behouden hun geldigheid. Bij een wijziging zal PSV actief communiceren over een gewijzigde datum en/of aanvangstijdstip.

Koop online
Bestel je toegangskaarten maandag online via PSV.nl/tickets en je hebt de kaarten direct in huis! Je ontvangt een e-ticket, dat je zelf kunt printen. Je kunt inloggen met je relatienummer.