Jordan Teze tekent bij tot 2021

Jordan Teze tekent bij tot 2021
2 min

PSV heeft maandag het contract met Jordan Teze verlengd tot de zomer van 2021. In de verbintenis is een optie voor een extra contractjaar opgenomen. “Ik ben heel erg tevreden, maar ik wil altijd meer. Mijn volgende stap is officieel aansluiten bij PSV 1."

De Jong: 'Trots'
PSV en de 19-jarige jeugdinternational kwamen eerder al een mondeling akkoord overeen. Maandagavond zette club, in de persoon van technisch manager John de Jong en speler, de handtekeningen onder het contract. “De doormstroom vanuit onze jeugdopleiding wordt hiermee weer bezegeld. We zijn hier erg trots op vanuit de club”, aldus De Jong.

Debuut tegen PEC Zwolle  
Jordan Teze (19) doorliep de volledige jeugdopleiding van PSV. Hij debuteerde dit seizoen in de Eredivisie tegen PEC Zwolle. De rechtervleugelverdediger maakt officieel deel uit van de selectie van Jong PSV. Dit seizoen kwam hij daar veertien duels voor in actie. Hij was goed voor vier doelpunten en drie assists. Voor PSV 1 speelde hij naast het competitieduel met Zwolle dit seizoen ook een bekerduel.

Teze: "Ik ga dit vanavond met mijn familie vieren. Zij zijn erg belangrijk voor me. Je hebt ups en downs en zij steunen me altijd. Samen met hen heb ik een plan uitgestippeld. Ik wil zo snel mogelijk bij PSV 1 in de basis staan, ik ben erg gretig. Verdedigend moet ik nog stappen zetten. Het is aan mij om dit bij Jong PSV te laten zien en een overstap af te dwingen."

Jordan Teze, hier links, deelt in de feestvreugde tijdens zijn debuut tegen PEC Zwolle Jordan Teze, hier links, deelt in de feestvreugde tijdens zijn debuut tegen PEC Zwolle