Jong PSV verslaat Parijse beloften

Jong PSV heeft zijn eerste zege in de Premier League International Cup geboekt. Aan de hand van Zakaria Aboukhlal won de ploeg met 4-2 van Paris Saint-Germain onder 23 en doet het zodoende nog vol mee om een plaats in de volgende ronde.

Tandem Aboukhlal - Piroe
Bij rust leidde de ploeg van Dennis Haar, die afgelopen maandag nog met 5-1 won van Go Ahead Eagles, met 0-2. In de negende minuut opende Joël Piroe, na goed doorzetten van Zakaria Aboukhlal de score. Datzelfde duo was ook betrokken bij de tweede treffer van de Eindhovense beloften. Een prachtige aanval werd na voorbereidend werk van Aboukhlal opnieuw afgerond door Piroe.

Toen Ramon Lundqvist Jong PSV, na een overtreding op Mauro Junior vanaf de stip op 0-3 zette leken de punten binnen. Binnen een mum van tijd knokten de beloften van Paris Saint-Germain zich echter terug in de wedstrijd. In de 76e minuut werd het namelijk 1-3 en twee minuten later zelfs 2-3. De Fransen zetten daarna alles op alles om op z’n minst nog een gelijkspel af te dwingen, maar in de slotminuut counterde Jong PSV de 4-2 binnen via uitblinker Aboukhlal.

Van de Meulenhof, Teze, Frey, Soulas, Kun, Duarte, Mauro, Lundqvist, Ramselaar, Piroe, Aboukhlal