Jong PSV op volle sterkte tegen FC Den Bosch

In het Jan Louwers Stadion neemt Jong PSV het maandagavond om 20.00 uur op tegen provinciegenoot FC Den Bosch. Trainer Pascal Jansen kan naast zijn mannen van Jong PSV een beroep doen op vijf spelers uit het eerste elftal: Pasveer, Koch, De Wijs, Maher en Poulsen sluiten aan bij de selectie. Philippe Rommens - het jongere broertje van Olivier - sluit net als tegen FC Dordrecht ook aan bij de beloftenploeg.

Doelpuntloos gelijkspel
Eerder dit seizoen eindigde het duel tussen FC Den Bosch en Jong PSV onbeslist. In de eerste helft kregen beide ploegen weinig kansen en werd er defensief weinig weggegeven. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd had Leemans de kans om de beloftenploeg naar de overwinning te schieten, zijn inzet werd net voor de lijn weggewerkt wat resulteerde in een doelpuntloos gelijkspel.

Jordy de Wijs in duel met Jordy Thomassen. Jordy de Wijs in duel met Jordy Thomassen.

Herstellen na vrijdag
Jong PSV wil zich vanavond herstellen van de 4-0 uitnederlaag bij FC Dordrecht. Voor die nederlaag was de ploeg uit Eindhoven met drie opeenvolgende overwinningen bezig aan een goede reeks. Er werd achtereenvolgens gewonnen van Helmond Sport, Jong Ajax en FC Oss. FC Den Bosch, dat momenteel op de dertiende plaats staat, won afgelopen weekend overtuigend met 5-0 van Telstar.

Kom naar Jong PSV – FC Den Bosch

De wedstrijd Jong PSV - FC Den Bosch wordt gespeeld in het Jan Louwers Stadion. Kaarten zijn bij de stadionkassa verkrijgbaar voor € 5,- per stuk, per PSV Club Card kun je twee kaarten kopen. Kun je niet aanwezig zijn? Jong PSV - FC Den Bosch is ook te volgen via @PSV op Twitter en psvofficial op Snapchat. Na de wedstrijd lees je een wedstrijdverslag op psv.nl.