Jeugdspeler Duarte tekent bij PSV

Artikel
Jeugdspeler Duarte tekent bij PSV

Laros Duarte (18) heeft donderdagavond in het Philips Stadion in het bijzijn van technisch manager Marcel Brands een driejarig contract getekend bij PSV.

Per 1 juli naar Jong PSV
De middenvelder komt per 1 juli aanstaande over van Sparta Rotterdam. In het stadion zette Duarte - geen broer van Heerenveen-speler Lerin Duarte - zijn handtekening onder het contract tot en met 2018. Duarte staat sinds anderhalf seizoen onder contract bij Sparta. Hij genoot zijn jeugdopleiding bij Sparta Rotterdam en geldt als jeugdinternational als groot talent van zijn generatie. Duarte, van 28 februari 1997, speelt dit seizoen zijn wedstrijden in Sparta O19. Bij PSV zal hij vanaf de voorbereiding aansluiten bij Jong PSV.

Reactie Marcel Brands
“Laros is een heel talentvolle jongen, die we al een tijd volgen. We zijn heel blij dat we hem naar PSV hebben kunnen halen”, aldus technisch manager Marcel Brands. “Een middenvelder met veel potentie, die begint in Jong PSV.” In bijzijn van ook zijn familie tekende Duarte zijn verbintenis in Eindhoven. Welkom bij de club en veel succes!

Technisch manager Marcel Brands schudt Laros Duarte de hand | © PSV Media Technisch manager Marcel Brands schudt Laros Duarte de hand | © PSV Media