Geen doelpunten bij FC Den Bosch - Jong PSV

Jong PSV heeft na het gelijkspel van vorige week tegen Jong Ajax en de nederlaag tegen FC Dordrecht maandagavond opnieuw niet gewonnen. In stadion De Vliert eindigde het tegen FC Den Bosch zoals het begon: 0-0.

Weinig spektakel
Met onder meer Rai Vloet, Simon Poulsen en Florian Jozefzoon in de basisopstelling speelde Jong PSV in de eerste helft wat vlak. Grote kansen waren er amper, maar ook in defensief opzicht gaf de ploeg van Pascal Jansen weinig weg. Enkel in de openingsfase leek Jong PSV op te moeten passen voor FC Den Bosch, maar daarna had de ploeg weinig van de Bosschenaren te duchten. Een 0-0 ruststand was logisch gevolg.

Simon Poulsen stond in Den Bosch in de basis | © Pics United Simon Poulsen stond in Den Bosch in de basis | © Pics United

Leemans dichtbij
Na rust was de beste kans wel voor Jong PSV. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd had Clint Leemans de kans om de beloftenploeg de winst te brengen, maar zijn inzet werd net voor de lijn weggewerkt door FC Den Bosch-verdediger Maatsen. In de dertig minuten daarvoor waren de grotere kansen voor de thuisploeg, maar omdat ook zij niet konden scoren stond na negentig minuten dezelfde score op het scorebord als na een seconde: 0-0.

Opstelling Jong PSV: Bertrams, Loof, Alberto, De Wijs, Poulsen, Leemans, Sanoh, Paal, Jozefzoon, Vloet, Lukovic.