Geef je op voor kinderpersconferentie of meidenclinic

Artikel
Geef je op voor kinderpersconferentie of meidenclinic

Het is vrouwenvoetbalmaand bij kidsclub FC PSV en dat zorgt voor leuke activiteiten voor de jonge fans. Op woensdag 17 oktober worden er een kinderpersconferentie en PSV Soccer School Meidenclinic georganiseerd. Heb jij je al aangemeld

Activiteiten voor vrouwenvoetbalfans
In oktober vinden er speciale activiteiten plaats voor de jeugdige fans. Op woensdagmiddag 17 oktober geven Aniek Nouwen, Katja Snoeijs en Janou Levels een persconferentie in het Philips Stadion speciaal voor kinderen. Fans én FC PSV-leden tot en met 14 jaar die kans willen maken om hier met een vriend of vriendin bij aanwezig te zijn, kunnen tot en met woensdag 10 oktober een vraag insturen via fc@psv.nl. De kinderen met de leukste vragen, zullen een uitnodiging voor de persconferentie ontvangen.

Er is tevens een PSV Soccer School Meidenclinic op 17 oktober voor meiden tussen 7 en 15 jaar waarbij je in de middag kennis maakt met speelsters. Wil jij een dag lang op De Herdgang trainen als een echte PSV'er? Klik hier voor alle informatie.

Met 50% korting naar PSV Vrouwen
Voor de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag is er een speciale kortingsactie voor leden van de PSV Kidsclubs. Zij kunnen met 50% toegangskaarten bestellen, je kunt dus al vanaf € 1,50 toegangskaarten bestellen. Kom jij kijken? Bestel hier alvast online je toegangskaarten voor PSV Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen op zondag 28 oktober om 14.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd lopen de speelsters hand in hand met leden van de kidsclub het veld op en worden er gratis handtekeningkaarten uitgedeeld. Na afloop is er ruim de tijd voor handtekeningen en foto’s met PSV Vrouwen!