Energiedirect.nl verlengt samenwerking met PSV

Artikel
Energiedirect.nl verlengt samenwerking met PSV

Energiedirect.nl gaat na het seizoen 2021-2022 verder als Official Partner van PSV. De voormalig hoofd- en huidig rugsponsor verbindt zich tot 2024 aan de club.

Nieuw tijdperk
Tot en met seizoen 2021-2022 heeft energiedirect.nl een zichtbare positie op het shirt, waar het in het seizoen 2016-2017 haar naam aan verbond. Het partnership kenmerkt zich door de vele waardevolle fanacties die er door de jaren heen georganiseerd werden en waar ook na afscheid van het shirt mee door wordt gegaan. “Er begint een nieuw tijdperk van ons gezamenlijk partnership”, zegt Frans Janssen, Commercieel Directeur van PSV.

PSV-familie
“Wij zijn ontzettend trots op wat energiedirect.nl en PSV, mede vanuit de zichtbaarheid op het shirt,  de afgelopen jaren bereikt hebben”, vervolgt Janssen. “Het bedrijf toont zich een betrokken partner waarmee we de komende jaren op dezelfde voet verder gaan. We zijn dankbaar dat zij ons de optie bieden op zoek te gaan naar een andere invulling van de ruimte op de achterzijde van het PSV-shirt zonder het partnership stop te zetten. Het bewijst dat energiedirect.nl de afgelopen jaren echt onderdeel van de PSV-familie geworden is. Die familieband koesteren we.”

Intensieve samenwerking  
PSV en energiedirect.nl werken sinds 2016 intensief met elkaar samen. Het bedrijf werd destijds de eerste hoofdsponsor na Philips en verbond in 2019 haar naam aan de rug van het PSV-shirt. Die constructie kent een looptijd tot en met de zomer van 2022. Ook is energiedirect.nl partner van PSV Esports. “We zijn trots dat we zes seizoenen te zien zijn geweest op het shirt van ‘ons’ PSV”, zegt Leonoor Schrijen, Marketing Directeur van energiedirect.nl. “We zullen vanaf de zomer van 2022 doorgaan met wat we de afgelopen zes jaar gedaan hebben. Supporters betrekken bij de club door middel van mooie en unieke acties. Onze liefde voor de club verandert niet, we pakken alleen een nieuwe rol die past bij de fase waar we als merk inzitten.”

Betrokken
De afgelopen jaren resulteerde de samenwerking met energiedirect.nl in diverse acties waarmee supporters door het aanspreken van het supportershart nog meer bij PSV betrokken raakten. Zo haalde energiedirect.nl clubheld Rómario terug naar Nederland tijdens carnaval en geeft het jaarlijks PSV-kersttruien weg aan PSV-fans. Ook levert energiedirect.nl groene stroom aan het stadion en de Herdgang en de laadpalen voor elektrische auto’s.