Eerste contract voor Koeleman bij PSV Vrouwen

Eerste contract voor Koeleman bij PSV Vrouwen
2 min
Vrouwen

Senna Koeleman heeft haar eerste contract bij PSV Vrouwen getekend. De centrale verdedigster komt uit de eigen jeugdopleiding en stroomt door vanuit Jong PSV Vrouwen.

Koeleman, afkomstig uit Zeist, speelde al drie seizoenen bij Jong PSV Vrouwen en heeft zich daar stormachtig ontwikkeld. Het verdedigend talent debuteerde tijdens PSV – PEC Zwolle in de basis in april 2021. In het kader van verder dromen heeft Koeleman naast haar debuut, ook de UEFA Women’s Champions League-trip meegepikt en haar eerste officiële goal in het rood-wit al gescoord.

De jeugdinternational van Oranje O19 is trots dat nu een nieuwe mijlpaal is bereikt, ‘’Ik ben bij Jong PSV Vrouwen en daarna PSV Vrouwen altijd goed ontvangen en ik voel me hier thuis. Iedereen is behulpzaam en helpt me een betere speelster te worden. Het is een trots moment, nu het allemaal officieel is. Ik hoop met mijn verdedigende kwaliteiten en rust aan de bal uiteindelijk door te groeien tot een vaste waarde.”

Senna Koeleman is na Maxime Snellenberg, Daniëlle de Jong en Femke Bastiaen de vierde speelsters die via Jong PSV Vrouwen een contract afdwingt en officieel doorstroomt naar de A-selectie.