Duitser Frey versterkt selectie Jong PSV

Duitser Frey versterkt selectie Jong PSV
2 min

PSV heeft de 22-jarige Duitse middenvelder Marlon Frey gecontracteerd. De voormalig speler van Bayer Leverkusen en FC Kaiserslautern tekende donderdagmiddag een contract tot de zomer van 2019. Frey sluit aan bij de selectie van Jong PSV.

'Verheug me op dit avontuur'   
Frey trainde in augustus als stagespeler mee met de selectie van Jong PSV en maakte daarin een goede indruk. Daarop besloot de club de defensief ingestelde middenvelder een contractvoorstel te doen. "Na vorige week ben ik naar Duitsland gereden in de hoop langer hier te mogen blijven voetballen. Ik ben blij dat het zo is gelopen", vertelde Frey donderdagochtend bij PSV TV. "PSV is een ontzettend grote club waar ik in de jeugd vaak tegen heb gespeeld. Na veertien jaar in Leverkusen is het bijzonder om aan een nieuw avontuur te beginnen.Ik verheug me hierop en ben enorm gemotiveerd."

Leverkusen   
De 22-jarige Frey werd in 2004 in de jeugdopleiding van Bayer Leverkusen opgenomen. Voor die club debuteerde hij op 15 december in de Bundesliga tegen Borussia Mönchengladbach. Later dat seizoen volgde ook zijn Europese debuut voor de Duitse ploeg. Na 12 wedstrijden verhuurde Leverkussen Frey in seizoen 2016-2017 aan FC Kaiserslautern. Voor die ploeg speelde Frey in totaal negen wedstrijden.

© PSV Media