Definitief | Sávio is speler van PSV

Definitief | Sávio is speler van PSV
2 min
PSV1

Na een eerder akkoord tussen PSV en Troyes AC is de huurtransfer van Sávio nu ook definitief afgerond. Speler en club maakten in de afgelopen dagen het papierwerk in orde. De Braziliaan voegt zich per direct bij de selectie van Ruud van Nistelrooij. “Wij hopen dat dit de start is van een meerjarig traject met Sávio”, vertelt Directeur Voetbalzaken John de Jong.

Eerste stappen
De 18-jarige Braziliaan maakte begin deze maand de overstap van Atlético Mineiro naar Troyes. De club uit de Franse Ligue 1 is een onderdeel van de City Football Group. PSV huurt de flankspeler in eerste instantie voor een seizoen. “Wij hopen dat deze overeenkomst de start is van een lang traject waarin hij veel mooie momenten met PSV gaat beleven”, zegt De Jong, die eerder deze maand in Duitsland al bevestigde dat Sávio op weg was naar PSV. “Dit is voor hem de eerste stap buiten Brazilië. We gunnen hem de tijd om zich aan te passen aan een nieuwe omgeving en een nieuwe club. Tegelijkertijd zijn we enorm overtuigd van zijn talent.”

Maak kennis met Sávio
PSV keurde Sávio in de afgelopen dagen bij Medisch Partner TopSupport. In dit bericht maak je nader kennis met de Braziliaan. Later vandaag vind je op onze social mediakanalen meer (video)materiaal van de aankomst van Sávio in Eindhoven.

Selectie
PSV1