Business Room Sportlounge 1988 vervangt Erik Gerets Lounge

Business Room Sportlounge 1988 vervangt Erik Gerets Lounge
2 min

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt de huidige Erik Gerets Lounge op de Bestuurs- en Sponsoretage in gebruik genomen als Business Room ‘SportsLounge 1988’.

Informeel
SportsLounge 1988 is opgericht door Hub Janssen, in samenwerking met mede-initiatiefnemers Kees Lepelaars en Marton Wolterink. SportsLounge 1988, gelegen op de Bestuurs- en Sponsoretage, gaat zich met name richten op bedrijven uit de Kempen en de Belgische grensstreek. De Business Room biedt plaats aan 220 gasten, die in een gemoedelijke sfeer sport kunnen beleven. De lounge biedt gasten de ruimte om op een informele manier te netwerken, en relatiebeheer naar eigen inzicht in te richten.

Netwerken
Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV: “PSV Business is het grootste zakelijke netwerk van Zuid-Nederland, netwerken staat daarin vanzelfsprekend centraal. Wij bieden zelf een groot scala aan netwerkevenementen en juichen het toe dat leden ook zelf met initiatieven als SportsLounge 1988 komen.”

Voor eenieder
Oprichter Hub Janssen beschrijft het idee achter de nieuwe ruimte. “We hebben in SportsLounge 1988 gekozen voor het informele karakter van een sportcafé waarin eenieder zich prettig kan voelen. Samen met onze leden proberen we een teamgevoel te creëren zonder dat netwerken altijd voorop staat. Die teamkracht stond ook centraal bij het succesvolle elftal van PSV uit 1988", aldus Janssen.