Business | PSV verlengt samenwerking met Taylor Wessing

Business | PSV verlengt samenwerking met Taylor Wessing
2 min

PSV en het gerenommeerde advocaten- en notariskantoor Taylor Wessing kondigen verheugd aan de langlopende samenwerking wederom te verlengen. Het nieuwe contract heeft een looptijd van drie jaar en verstevigt de succesvolle relatie tussen beide partijen.


Taylor Wessing is een internationaal advocaten- en notariskantoor met een sterke focus op vooruitstrevende ondernemingen. Wereldwijd adviseren zij cliënten op alle zakelijke gebieden, vanuit 29 vestigingen verspreid over 16 landen. Het kantoor staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en uitmuntendheid in de juridische dienstverlening.

Vertrouwde juridische partner 

Met de contractverlenging benadrukken PSV en Taylor Wessing hun wederzijds vertrouwen en toewijding. De voortzetting van deze samenwerking betekent dat PSV de vertrouwde juridische partner behoudt, waar zij de club ondersteunen in gerechtelijke dossiers.

Commercieel Directeur Frans Janssen uitte zijn tevredenheid over de contractverlenging: "Dit is het volgende hoofdstuk in de samenwerking tussen PSV en Taylor Wessing. Zij streven naar de hoogste normen op het gebied van juridische ondersteuning. Om dat te bereiken maken ze regelmatig gebruik van het platform dat we als club bieden. Ik ben trots dat we deze wederzijdse belangen ook de komende jaren blijven uitdragen."

Motiveren en inspireren
Marc van Gelder, Managing Partner Taylor Wessing: “De al lang lopende relatie met PSV en het PSV Business netwerk is voor ons kantoor belangrijk en wordt zeer gewaardeerd. We staan PSV de komende seizoenen weer met veel enthousiasme bij met juridisch advies. We zetten onze kennis, relevante ervaring en betrokkenheid in voor deze samenwerking, die al jaren succesvol is gebleken. Dat komt onder andere omdat onze waarden goed aansluiten bij de missie en visie van PSV. We dagen onszelf uit om het beste uit onszelf te halen, we motiveren en inspireren elkaar en onze omgeving en dat doen we samen, als één team. Alleen het beste is goed genoeg. Bovendien leveren wij graag een bijdrage aan het topsportklimaat dat in Eindhoven heerst én staan wij achter de maatschappelijke doelstellingen van PSV.”