Ard Bierens nieuwe Manager Communicatie & Perszaken

Ard Bierens nieuwe Manager Communicatie & Perszaken
2 min
PSV1

Per 1 december 2023 treedt Ard Bierens in dienst bij PSV als Manager Communicatie & Perszaken. Met het aantrekken van Bierens haalt PSV veel ervaring en expertise op het gebied van sportcommunicatie in huis. Bierens' carrière in de sport(journalistiek) startte in 1998 bij De Telegraaf en werd sinds 2011 vervolgd met functies als persman bij achtereenvolgens Vacansoleil-DCM, Trek Factory Racing en Team Jumbo-Visma.

Algemeen Directeur Marcel Brands is blij met de aanstelling van Bierens: ”Alle werkzaamheden met betrekking tot algemene clubcommunicatie en perszaken zijn op dit moment opgeknipt en worden met verve uitgevoerd door verschillende collega’s. We hebben Ard aangesteld om de nog openstaande hiaten op te vullen en de communicatieprocessen verder te stroomlijnen. Ard kan met zijn kennis en jarenlange ervaring direct waarde toevoegen aan de club”.

Bierens vervolgt: “Ik kijk uit naar de kennismaking met nieuwe collega’s en het weerzien met oude bekenden. Er stroomt rood-wit bloed door mijn aderen, ik kom al jarenlang bij PSV. Het is daarom altijd mijn ambitie geweest om op een dag de beste wielerploeg ter wereld te verruilen voor de mooiste voetbalclub van Nederland.”