Anycoin Direct Official Partner van PSV

Artikel
Anycoin Direct Official Partner van PSV

PSV heeft een unieke samenwerking gesloten met Anycoin Direct. De aanbieder van cryptocurrency is de komende twee seizoenen Official Partner van PSV en betaalt het volledige sponsorbedrag in Bitcoin. PSV is daarmee de eerste club in de EU die het volledige sponsorbedrag in Bitcoin laat uitbetalen.

Gemak en veiligheid
Met meer dan 25 verschillende soorten cryptocurrency maakt Anycoin Direct het mogelijk om gemakkelijk en betrouwbaar cryptocurrency te verhandelen. Het bedrijf dat in 2013 is opgericht door drie jonge ondernemers uit Brabant heeft een duidelijke missie: “Het kopen van cryptocurrency net zo eenvoudig maken als het online kopen van een T-shirt” aldus Bram Ceelen, Co-founder van Anycoin Direct. Met meer dan 400.000 tevreden klanten heeft Anycoin Direct zich ondertussen ontwikkeld tot een gevestigde naam in de wereld van cryptocurrency.

Een partnership met oog op de toekomst
Hoewel er meerdere buitenlandse partijen in de race waren voor het partnership, is er bewust gekozen voor een partij uit de regio. Met Anycoin Direct haalt PSV een betrouwbare en internationale partner binnen, maar wel met Brabantse roots. PSV heeft besloten om op een unieke wijze gebruik te maken van de dienst van Anycoin Direct. Het gehele sponsorbedrag wordt namelijk in Bitcoin uitbetaald. PSV is hiermee de eerste club in de EU die het sponsorbedrag op deze manier laat uitbetalen. Direct na ondertekening maakte Frans Janssen namens PSV live in het Philips Stadion een wallet aan om dit te faciliteren. 

Een samenwerking vol innovatie
Frans Janssen, Commercieel Directeur PSV, is enthousiast over het partnership: “De mogelijkheden en de toekomst die de wereld van cryptocurrency biedt, zijn veelbelovend. Als club in het hart van de Brainport regio zijn we dan ook altijd bezig met innoveren, cryptocurrency past goed in dit plaatje.”

Ook de samenwerking met Anycoin Direct voelt vertrouwd: “Om dit partnership aan te gaan met een betrouwbare partij die voor een persoonlijke benadering kiest, is erg belangrijk voor ons als club.” Aldus Frans Janssen.

Lennert Vlemmings, COO bij Anycoin Direct: “Ik ben opgegroeid in de regio en altijd PSV’er geweest. Als technologiebedrijf uit de Brainport regio zijn we enthousiast over de samenwerking met PSV. We willen de bekendheid van crypto in Nederland verhogen en mensen op een veilige en laagdrempelige manier er kennis mee laten maken. De betaling in Bitcoin markeert de volgende stap voor de adoptie van cryptocurrency in de EU.”