André Ramalho: 'Sturm Graz heeft goede lijn doorgetrokken'

André Ramalho: 'Sturm Graz heeft goede lijn doorgetrokken'
2 min

Jeroen Toet heeft André Ramalho op bezoek in de studio van PSV TV. Hij blikt met de centrale verdediger terug op het duel met Willem II en richt de blik ook al op de Europese confrontatie met Sturm Graz.

Flow
Ondanks dat PSV voor de eerste keer tegenover Sturm Graz staat, kent Ramalho de club erg goed. In 2020-2021 speelde hij al vier keer tegen de ploeg. Hij vertelt in de studio-uitzending dat hij verwacht dat het een spannende wedstrijd wordt. “Vanuit mijn ervaring weet ik hoe goed ze zijn”, aldus Ramalho, die constateert dat de Oostenrijkers in een goede flow zitten. “Ze hebben belangrijke wedstrijden gewonnen. Ze waren het afgelopen seizoen erg goed en trekken dit nu door. Ik verwacht dan ook een moeilijke wedstrijd”, aldus de verdediger.

Dode speelmomenten
Ramalho kent ook de kracht van de ploeg. “Sturm is erg gemotiveerd. Ze maken het hun tegenstanders vaak lastig.” Hij benadrukt dat ze vooral in de dode speelmomenten sterk zijn. “We moeten erg voorzichtig zijn. Ze hebben strategieën voor de corners, inworpen en vrije trappen. We moeten daar dan ook erg op letten.” Ondanks de druk, heeft Ramalho vertrouwen in zijn team. “Ik geloof dat als we met de juiste instelling ernaar toe gaan, we wel kunnen winnen.”

psv
PSV TV
studiouitzending
Ramalho