Adil Ramzi sluit aan bij staf A-selectie

Adil Ramzi sluit aan bij staf A-selectie
2 min

PSV heeft jeugdtrainer Adil Ramzi (42) overgeheveld naar de technische staf van de A-selectie. De voormalig Marokkaans international zal tot het einde van dit seizoen interim-coach Ernest Faber assisteren.

“Ook in een interim technische staf probeer je door middel van verschillende profielen een goede combinatie te maken”, legt technisch manager John de Jong uit. “Adil voegt met zijn achtergrond specifieke kennis en expertise toe die we goed kunnen gebruiken. We zijn blij dat hij ons wil helpen.”

Ramzi werkt inmiddels ruim vier jaar als jeugdtrainer voor PSV. Dit seizoen gaf hij leiding aan PSV-17 waarmee hij zich plaatste voor de kampioenspoule. Zijn vertrek bij onder-17 zal PSV intern oplossen. Gisteren werd al bekend dat Boudewijn Zenden die parttime als assistent-trainer werkte, tijdelijk als eerste assistent van Faber zal fungeren en dat Ruud Hesp in zijn rol als keeperstrainer blijft. De Jong: “In de winterstop gaan we met Boudewijn praten over de rest van het seizoen. We hopen dat hij blijft. Daarnaast gaan we in de komende weken bekijken op welke manier we de staf kunnen versterken."