Aandacht voor PSV Foundation rondom duel met RKC Waalwijk

Aandacht voor PSV Foundation rondom duel met RKC Waalwijk
2 min
PSV1

PSV speelt zondag tegen RKC Waalwijk en rondom die wedstrijd besteedt de club extra aandacht aan de maatschappelijke stichting van de club: PSV Foundation.

Maatschappelijke wedstrijd
PSV - RKC Waalwijk is dit seizoen de maatschappelijke wedstrijd. PSV staat als club ieder seizoen tijdens een thuiswedstrijd stil bij de activiteiten die PSV Foundation in en voor de Brainportregio organiseert. Tijdens die wedstrijd zijn nagenoeg alle zichtbare uitingen in het Philips Stadion en sommige digitale uitingen voorzien van uitingen die passen bij PSV Foundation. PSV wil daarmee de aandacht vestigen op de initiatieven die de maatschappelijke stichting onder de vlag van de club organiseert. Dit seizoen is het thema ‘Blindenvoetbal’

Blindenvoetbal
Blindenvoetbal is speciaal ontwikkeld voor mensen met een visuele handicap, maar geschikt voor iedereen omdat je met een afgeplakte skibril op speelt. Het is een Paralympische sport die in Nederland nog weinig bekendheid heeft. PSV is de eerste BVO die de sport geheel zelfstandig gaat aanbieden. Meer informatie over PSV Foundation vind je door op onderstaande button te klikken.

Meer over PSV Foundation