PSV Stadiontour

PSV Stadiontour

Ga op de foto met De Schaal tijdens de Kampioenstour! In deze exclusieve tour breng je een bezoek aan de spelerstunnel, de kleedkamers én ga je op de foto met de kampioensschaal aan de rand van het veld! Let op - Kampioenstours vinden plaats op geselecteerde datum en tijd.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum. Het kaartje voor het PSV Museum is inbegrepen in de stadiontour.

Boek een PSV Stadiontour

Aanvullende informatie

Wanneer

De PSV Stadiontour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is een tour helaas niet mogelijk.


De Kampioenstour vindt plaats op de volgende data:

Woensdag 8 mei 15.00 uur

Vrijdag 10 mei 11.00 uur

Zaterdag 11 mei 11.00 uur

Zaterdag 18 mei 13.00 uur

Woensdag 22 mei 15.00 uur

Zaterdag 25 mei 11.00 uur

Overige tours zijn reguliere stadiontours. Hierbij is de kampioensschaal te bezichtigen in het museum. Museumbezoek zit inbegrepen bij de stadiontour.

De PSV Stadiontour is te reserveren van maandag t/m zaterdag op basis van de beschikbaarheid van het stadion en de gidsen. Op zon- en feestdagen is een tour helaas niet mogelijk.

Toegangsprijzen
Reguliere Stadiontour Prijs incl. bezoek PSV Museum Ledenprijs*
Volwassenen € 17,50 € 15,75
Kind 4 t/m 14 jaar € 15,- € 13,50
Kind 0 t/m 3 jaar Gratis Gratis
Kampioenstour Prijs incl. bezoek PSV Museum Ledenprijs*
Volwassenen € 20,- €18,-
Kind 4 t/m 14 jaar € 17,50 €15,75
Kind 0 t/m 3 Gratis Gratis

*Ben je lid van de PSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens het bestelproces in met je Mijn PSV-account, de korting wordt dan automatisch verrekend.

Groepstour

Wilt u een stadiontour boeken met een groep van 15 personen of meer. Neem dan contact op via het aanvraagformulier voor groepen of via groepstour@psv.nl. De prijs voor een groepstour bedraagt € 15,- per persoon.

Parkeren

Bezoekers aan de PSV Stadiontour kunnen gratis parkeren in Parking Philips Stadion. Trek bij inrijden een inrijkaartje, waardoor de slagboom open gaat. Vergeet niet om een uitrijkaart te vragen bij de kassa van de PSV FANstore, dan kun je gratis uitrijden.

 

Let op: bij deelname aan de PSV Stadiontour op een wedstrijddag, kunnen wij je geen parkeergelegenheid bieden.

Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 10% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Boek nu je stadiontour

Stadiontour
PSV Stadiontour
PSV Stadiontour Hele jaar

Vanaf

€13,50
Stadiontour
PSV Kampioenstour
PSV Kampioenstour Mei 2024

Vanaf

€15,75