PSV Matchday tour

PSV Matchday tour

Tijdens de PSV Matchday tour zie je het Philips Stadion in voorbereiding op een wedstrijd! Je bezoekt de sponsoretage, het veld en natuurlijk het kleedkamergebied waar alles al is klaargezet voor de spelers. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. Inclusief museumbezoek en officiële PSV sjaal.

Meer dan honderd jaar historie in een inmiddels hypermodern stadion, nog altijd gevestigd op de plek waar het ooit begon: de Frederiklaan in Eindhoven. Ontdek bijzondere plaatsen van het Philips Stadion en laat je daarna verrassen door de rijke historie van PSV met een bezoek aan het PSV Museum. Het kaartje voor het PSV Museum is inbegrepen in de stadiontour.

Aanvullende informatie

Wanneer

Op dit moment staat er geen Matchday Tour gepland. Zodra er nieuwe data beschikbaar zijn worden deze hier weergegeven.

Toegangsprijzen
Prijs regulier Ledenprijs*
Volwassenen € 34,50 € 31,05
Kind 4 t/m 14 jaar € 32,- € 28,80
Kind 0 t/m 3 jaar** Gratis Gratis


*Ben je lid van de PSV FANclub of de Supportersvereniging PSV? Log tijdens het bestelproces in met je Mijn PSV-account, de korting wordt dan automatisch verrekend.

**Sjaal niet inbegrepen bij gratis toegang.

Telt je gezelschap meer dan 15 personen, neem dan contact op met groepstour@psv.nl voor een passend aanbod.

Parkeren

De PSV Matchday tour vindt vanzelfsprekend plaats op een wedstrijddag. Om deze reden kunnen we helaas geen parkeergelegenheid aanbieden rondom het stadion.

Korting voor leden
Ben je lid van de PSV FANclub? Dan heb je recht op 10% korting. Log tijdens het bestelproces in met je lidmaatschapsnummer, dan wordt de korting automatisch verrekend.

Boek nu je stadiontour